Koeman: "Zeer geïnteresseerd in baan bij Aston Villa"

Koeman: "Zeer geïnteresseerd in baan bij Aston Villa"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ronald Koeman heeft wel oren naar de vacante positie van manager bij Aston Villa. De Nederlander solliciteerde openlijk naar de positie toen hij zei "zeer geïnteresseerd" te zijn.

"In Nederland hebben we Villa altijd gezien als een belangrijke club die toen ik jonger was veel indruk maakte in Europa. Ik zou dus zeer geïnteresseerd zijn als de baan me zou worden aangeboden", aldus Koeman in de Daily Express. "Hoewel de afgelopen twee duels de resultaten slecht waren, zag ik ze ook met 3-0 winnen van West Ham United. Ik genoot van de manier van spelen."

Koeman wil graag in Engeland aan de slag. "En waar kan dat beter dan op Villa Park? Ik houd van het Engelse voetbal vanwege de briljante sfeer, de intensiteit van de competitie en het respect dat de fans en de spelers voor het spel hebben."

Volgens Koeman kan Aston Villa zelfs de gevestigde orde omgooien. "Ze hebben de perfecte mix van jonge talentvolle Engelse spelers en ervaren internationale voetballers. Ik zie geen reden waarom de Champions League niet haalbaar is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties