De Boeck: "Ik ben serieus ontgoocheld"

De Boeck: "Ik ben serieus ontgoocheld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Glen De Boeck kan er blijkbaar niet mee lachen dat hij geen nieuwe spelers ter beschikking kreeg. Hij was nochtans versterking beloofd, maar ook op de laatste transferdag kon Germinal Beerschot er niets meer bijhalen.

"Ik ben ontgoocheld, omdat dit niet ingecalculeerd was", zucht De Boeck in GvA. "Toen ik hier aankwam, heb ik duidelijk gemaakt wat we nodig hadden om onze ambitie waar te maken. Als ik zie wat er nu van gekomen is..."

"Ik ben blij met iedereen die vandaag voor GB speelt. Maar als je wil meedoen voor de prijzen, is er meer nodig. Hoe meer concurrentie, hoe beter de prestaties. De 2 op 15 staat daar niet zomaar, hé. Bovendien voetbalde ik lang genoeg om te weten wat nodig is om mee te strijden."

"We moeten verder. Alleen wil ik dat we de juiste lessen trekken. Ik heb het bestuur om een vergadering gevraagd, volgende week. Wat de laatste dagen gebeurde, wil ik niet opnieuw meemaken. Het verbaast me dat de club zo moeilijk spelers kan aantrekken. Als ik zie welke andere clubs wél bepaalde spelers kunnen binnenhalen. Ik reken nu op realisme."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties