Lahm: "We zijn nog niet helemaal in vorm"

Lahm: "We zijn nog niet helemaal in vorm"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Philipp Lahm is niet van plan om België te onderschatten. De interim-kapitein weet dat het huidige Duitsland nog niet in de vorm van het WK zit.

"We moeten niet verwachten dat we opnieuw zo’n wedstrijd zullen spelen als op het WK tegen Engeland (4-1) of Argentinië (4-0)", aldus Lahm. "We zitten nog ver verwijderd van die vorm en die conditie. De meesten onder ons hebben de trainingen nog maar een maand hervat. Maar in deze groep zijn wij favoriet en we willen vrijdag in Brussel en dinsdag in Keulen (in de thuiswedstrijd tegen Azerbeidzjan) zes punten behalen."

"Afgaande op video’s die we hebben kunnen bekijken, is België een jonge ploeg met spelers die bij grote clubs uitkomen. Hun resultaten waren nog niet goed, maar ze zullen nu wel aan maturiteit gewonnen moeten hebben en zeggen dat het nu of nooit is."

"Met Daniel Van Buyten heb ik niet over deze wedstrijd gepraat. Daar krijgen we later wel de mogelijkheid toe. Tot zaterdag is hij in ieder geval mijn ploegmaat niet meer. We gaan de tegenstander in elk geval niet onderschatten. We weten dat een kwalificatiecampagne geen gezondheidswandeling is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties