Afellay solliciteert naar een Spaans avontuur

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Afellay solliciteert naar een Spaans avontuur
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ibrahim Afellay (foto) wilde graag in het tussenseizoen vertrekken bij PSV Eindhoven om bij een grote club in het buitenland te gaan spelen, maar dat lukte niet. De middenvelder ontkent dat dit te maken heeft met zijn eisenpakket.

Ibrahim Afellay heeft een voorkeur voor de Spaanse competitie. "Naast FC Barcelona en Real Madrid is ook FC Valencia een prachtige club. Sevilla, Atlético Madrid, ... ik kan zo nog wel een tijdje doorgaan. Het Spaanse voetbal trekt me aan. Het is een mooie competitie. Er wordt ook echt gevoetbald. De Nederlanders in de nationale ploeg hebben me al veel mooie dingen verteld over de Primera Division", aldus de PSV-middenvelder op NUsport.

Naar verluidt was enkel het Duitse Hamburg SV echt geïnteresseerd in Afellay, maar die zag een verhuis naar Duitsland niet zitten. "Bepaalde clubs wilden me hebben, maar het gevoel moet goed zitten. Heb je me horen zeggen dat ik enkel naar Real of Barcelona wil? Ik hoor wel vaker dat ik de lat te hoog leg. Maar ach, er wordt zoveel geroepen in de pers", aldus nog Afellay. 


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties