Aragones wil blijven coachen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Aragones wil blijven coachen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Luis Aragones (foto), de Spaanse oefenmeester die in 2008 Spanje de Europese titel bezorgde, is het coachen nog lang niet moe. De 72- jarige oefenmeester staat open voor een nieuwe uitdaging.

Luis Aragones werd vorig seizoen al vroeg in het seizoen ontslagen door zijn Turkse werkgever Fenerbahçe. Ook nu weer lonkt de ancien naar het buitenland voor een nieuwe uitdaging. "Er is voor mij nog weinig te doen in Spanje nadat ik de nationale ploeg heb gecoacht. Ik heb nog totaal niet nagedacht over stoppen want daar ben ik nog niet klaar voor", aldus Aragones op het radiostation Cardena COPE.

Aragones kwam ook nog eens terug op het feit dat hij het aandurfde om icoon Raul Gonzalez destijds niet meer te selecteren voor de nationale ploeg. "Er kwam een moment dat het elftal te groot werd voor hem. Meerdere spelers werden niet meer opgeroepen, domweg omdat ze niet meer presteerden zoals ik dat graag wilde", besluit Aragones die al een rijke trainerscarrière achter de rug heeft met teams als Atlético Madrid, FC Barcelona, FC Sevilla, FC Valencia en Espanyol Barcelona.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties