"Onbegrijpelijk dat Hiddink Sahin op de bank houdt"

Manuel Gonzalez
| 2 reacties
"Onbegrijpelijk dat Hiddink Sahin op de bank houdt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nuri Sahin, één van de grootste talenten in het Turkse voetbal, speelt voorlopig geen rol van betekenis in de kern van Guus Hiddink. De speler van Borussia Dortmund is ontgoocheld.

Turkije won afgelopen vrijdag met 0-3 bij Kazachstan. Nuri Sahin moest zelfs in de tribunen plaatsnemen. De nieuwe bondscoach Guus Hiddink lijkt het niet zo te hebben voor de talentvolle middenvelder van Borussia Dortmund. De kans dat hij vanavond tegen België zal starten of in actie komt, lijkt ook bijzonder klein.

"Het moet wel heel er goed gaan met Turkije als Hiddink zich kan veroorloven om een speler als Nuri op de tribune te zetten", zegt trainer Klopp van Dortmund. "Ik ben niet alleen erg verrast, maar ik zet ook vraagtekens bij deze beslissing."

"Ik kan eerlijk gezegd niet geloven wat er is gebeurd. Tegen VfB Stuttgart speelde Nuri een uitstekende wedstrijd, ik snap niet waarom hij zoveel moeite heeft om ook in het nationale elftal door te breken."

"Ik was uiteraard teleurgesteld dat ik op de tribune moest plaatsnemen. Maar de trainer beslist uiteindelijk. Het enige wat ik kan doen is nog beter mijn best doen", aldus Sahin. De middenvelder heeft 23 caps voor Turkije.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties