Kouemaha: "Veel nagedacht over die rode kaart"

Mathias Dumarey
| 13 reacties
Kouemaha: "Veel nagedacht over die rode kaart"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Dorge Kouemaha (foto) mag vanavond wel spelen in de Europa League tegen PAOK Saloniki. Hij zal welkom zijn bij Club Brugge want scoren is een probleem bij blauwzwart.

Club Brugge rekent er op dat Dorge Kouemaha het spitsenprobleem kan oplossen. "De andere spelers vroegen me na de wedstrijd tegen RC Genk om zo snel mogelijk terug te komen. Ze hadden me gemist en hebben gevraagd om geen stommiteiten meer te doen", aldus de Kameroener die in de derby tegen Cercle Brugge een rode kaart pakte na een kopstoot naar Hans Cornelis. "Ik heb al veel nagedacht over die rode kaart", aldus nog Kouemaha in HLN.

De spits scoorde voor het laatst in maart en dat zit ook wel wat in het hoofd van de Kameroener. "Ik ben een afwerker. Als ik één keer scoor, zal ik niet meer te stoppen zijn. Maar het zit nu wel een beetje in mijn hoofd ja", aldus nog Kouemaha die PAOK Saloniki een sterke ploeg vindt. "We moeten er vanavond alles aan doen om de drie punten thuis te houden en goed te starten in de Europa League", besluit de spits.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties