Broers Monteyne nemen bankzitterstatuut sportief op

Mathias Dumarey
| 11 reacties
Broers Monteyne nemen bankzitterstatuut sportief op
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De broers Pieter-Jan (foto) en Martijn Monteyne zaten zondag zoals eerder werd aangekondigd op de bank bij Germinal Beerschot in de partij tegen Club Brugge. De twee West- Vlaamse backs namen hun nieuwe statuut sportief op.

Pieter-Jan en Martijn Monteyne zijn nu al enkele seizoenen verenigd bij Germinal Beerschot en leken niet van de backposities meer weg te branden. Dat de twee broers op de bank moesten beginnen tegen Club Brugge was een maatregel van trainer Glen De Boeck niet absoluut niet tevreden was van hun prestaties in de jongste wedstrijden.

"Dit hoort bij het leven van een profvoetballer. De tweede helft op Zulte Waregem was niet goed en dat heeft ons genekt. We moeten nu hard werken en terugvechten, anders tekenen we hier ons doodvonnis", aldus de broers in HLN.

Pieter-Jan Monteyne speelt al sinds 2001 op het Kiel, Martijn is in Antwerpen aangespoeld in 2007. Beiden maakten ze de overstap van SV Roeselare. Trainer Glen De Boeck is van plan hen in de komende dagen aan te spreken.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties