Negrao: "Dacht dat ik direct een contract zou tekenen"

Negrao: "Dacht dat ik direct een contract zou tekenen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met Junior Negrao lijkt Germinal Beerschot eindelijk zijn scorende spits gevonden te hebben. Zondag nekte hij met zijn vierde goal in twee matchen nog Club Brugge.

Negrao moest maanden wachten op zijn kans en het duurde ook lang voor hij een contract kreeg. "Het was verschrikkelijk", zucht Negrao in Het Nieuwsblad. "Ik zat hier helemaal alleen op een appartement, in een vreemd land, waar het in augustus ook nog eens koud was. Ik begreep er niks van. Heel vaak heb ik gedacht: nu is het genoeg geweest, ik keer terug naar Brazilië.Het kan echter heel snel veranderen."

"Ik dacht dat ik naar België kwam om een contract te tekenen. Bleek ineens dat ik gewoon op proef was. Dat was een grote ontgoocheling. Had ik dat op voorhand geweten, was ik nooit naar hier gekomen. De coach geloofde wel van in het begin heel sterk in mij."

Negrao heeft zich ook al een doel gesteld "Een stuk of vijftien goals, dat zou mooi zijn. In mijn laatste zestien matchen voor Figueirense scoorde ik tien keer. Ooit maakte ik zelfs eens 53 doelpunten in één seizoen, maar dat was bij de jeugd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties