"Bayern München belde zes keer voor De Bruyne"

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
"Bayern München belde zes keer voor De Bruyne"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jelle Vossen is de naam die de laatste weken het meest over de tongen rolt, maar in augustus draaide het in de Cristal Arena vooral om Kevin De Bruyne. De naam van de 19-jarige middenvelder dook dagelijks op in de transferrubrieken.

In eigen land was vooral Anderlecht geïnteresseerd in De Bruyne, maar ook de buitenlandse scouts noteerden vlijtig zijn prestaties in hun notitieboekje.  Zo wilde Chelsea De Bruyne kopen om hem dan bij Vitesse te stallen.

“Bayern München belde mij maar liefst zesmaal met vragen over Kevin”, zegt Patrick De Koster, zaakwaarnemer van De Bruyne in het magazine Passie voor Voetbal.  “Als Kevin vertrekt is dat misschien wel de interessantste club. Bayern is een topclub die jonge talenten kansen geeft onder leiding van een goede coach als Louis Van Gaal.”

De Bruyne tekende een nieuw contract bij de Limburgers en moet Racing Genk in de toekomst veel geld opleveren. “Ik schat dat Kevin op dit moment 4 à 7 miljoen euro waard is. En als hij zo blijft verder doen, dan kan dat bedrag binnenkort tussen de 6 en 9 miljoen euro liggen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties