Van der Elst: "Lommel speelde bijna perfect"

Onbekend Onbekend
| 2 reacties
Van der Elst: "Lommel speelde bijna perfect"
Foto: © SC

Lommel United haalde zaterdagavond zwaar uit op de Antwerpse Bosuil. De Limburgers scoorden maar liefst vier keer en wonnen zo oververdiend van een matig Antwerp. Niets dan tevreden reacties in het bezoekende Lommelse kamp.

Trainer Franky Van der Elst was vol lof over de prestatie van zijn ploeg. “Voor ons verliep de wedstrijd bijna perfect. We brachten goed voetbal, veel inzet, kortom alles zat mee. Ik zag niet alleen een goed collectief geheel, maar ook enkele sterke individuele prestaties."

Door de blessure van Gilles Colin mocht Toon Lenaerts plaatsnemen op de linksachterpositie. De 20-jarige Perenaar pikte ook direct zijn doelpunt mee. “Franky (Van der Elst, nvdr) had me nog gezegd dat ik zou scoren. Ik moest plaatsnemen aan de tweede paal en daar moest ik de bal gewoon binnentikken. Maar we hebben nog een aantal kansen gemist, dus de score had zelfs nog hoger kunnen oplopen.”

“Ik wil nu zeker in de ploeg blijven staan, dat is ook logisch. In het begin van de wedstrijd ging het misschien wel wat moeizaam, maar daarna kwam ik beter in mijn spel. Voor zo veel supporters spelen is altijd wel plezant en zeker als je als bezoekende ploeg met de drie punten naar huis kan gaan.”

Jeroen Ketting, het goudhaantje van Lommel, pikte ook weer zijn doelpunten mee en zit nu al aan acht stuks. “De wedstrijd was in het begin nog gelijkopgaand. Daarna scoorden we twee keer héél snel na elkaar en zaten we voor het verdere verloop van de wedstrijd op rozen. Na onze mindere wedstrijd in Beveren, bewezen we vandaag weer tot wat deze ploeg in staat is." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties