Constantini: "Oostenrijk hier voor de volle buit"

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Constantini: "Oostenrijk hier voor de volle buit"
Foto: © SC

Oostenrijk begon met een 6 op 6 aan de EK-kwalificatiereeks, maar deed dat wel in twee thuiswedstrijden tegen de 'zwakkere broertjes' in de groep. België is voor hen de eerste test en de Oostenrijkers willen niets minder dan drie punten.

"We zijn naar Brussel gekomen voor de drie punten", zegt de Oostenrijkse bondscoach Dietmar Constantini (foto boven) in de kranten. "Mijn ploeg zit vol vertrouwen na de twee verwachte zeges tegen Kazachstan en Azerbeidzjan. Ik wil nu geen punten verliezen tegen de Belgen. Samen met hen en Turkije strijden we om de tweede plaats in de groep. Duitsland is de grote favoriet."

Constantini waarschuwt de Belgen dat Oostenrijk komt spelen om te winnen, maar hij beseft ook dat de Rode Duivels van een ander kaliber zijn dan de Azeiri's en de Kazakken. "Tegen Duitsland waren ze één helft zeer goed en in Turkije kwamen ze zelfs voor. Dat toont dat ze erg veel kwaliteiten hebben. Tegen ons zal België niet zoveel respect hebben als tegen Duitsland. Ze zullen ons willen opeten", probeert Constantini het matchverloop nu al te schetsen.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties