Hutchinson: "Het gaat alsmaar beter met PSV"

Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Hutchinson: "Het gaat alsmaar beter met PSV"
Foto: © SC

Atiba Hutchinson speelt sinds dit seizoen voor PSV. De Canadees kwam over van FC Kopenhagen. Hij lijkt zijn draai gevonden te hebben in Eindhoven.

"We spelen tegen directe tegenstanders in Europa en in de Eredivisie. Zoals tegen Twente, de huidige kampioen van Nederland en zeker één van de betere ploegen in de Eredivisie. Ook in Europa gaan we voor cruciale punten om naar de volgende ronde te gaan. We willen allemaal een mooie Kerst gaan vieren, dus we weten wat ons te wachten staat. Ik verheug me er nu al op. Het is heerlijk om in zo’n ritme van veel en goede wedstrijden te komen."

Toch liet PSV al enkele domme punten liggen. "Bij al die wedstrijden hadden we genoeg kansen om de winst te pakken. Door slordigheden gaven we een aantal punten weg. Dat moet uit ons spel. De trainer is daar heel erg mee bezig. Hij probeert een hoger concentratievermogen in ons hoofd te krijgen", zegt Hutchinson.

"Er is altijd ruimte voor verbetering en we groeien naar een hoger niveau. Dat gevoel heb ik ook bij het nationale elftal. Dat zie je op het veld, bij trainingen en zeker tijdens de laatste wedstrijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties