Milito wil binnen maand opnieuw spelen

Ruben Philippe
| 1 reacties
Milito wil binnen maand opnieuw spelen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Internazionale kan binnen een maand opnieuw beroep doen op Diego Milito, althans dat hoopt de spits zelf. Hij denkt slechts enkele wedstrijden te missen.

Milito keerde geblesseerd terug van een oefeninterland met Argentinië. De aanvaller liep toen een hamstringblessure op. "Ik hoop minder dan een maand aan de kant te staan", aldus Milito op de website van Inter. "Het is nog niet precies te zeggen wanneer ik weer terug ben, maar ik heb vertrouwen in mijn herstel en verwacht niet dat ik veel wedstrijden hoef te missen."

De Argentijn blikte ook nog even terug op de afgelopen maanden. Zo beweert hij dat hij nooit wou vertrekken uit Milaan. "Ik ben gelukkig bij Inter. Na de Champions League-finale werd heel dat verhaal (Milito wou graag naar Real Madrid, nvdr.) een beetje opgeblazen. Het was fout om die uitlatingen direct na het laatste fluitsignaal te doen, maar ik was eerlijk. Het was alleen niet zo'n slim moment om dat te zeggen. Ik wil duidelijk maken dat ik nooit gezegd heb dat ik wil vertrekken. Ik was en ben hier heel erg gelukkig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties