Van Marwijk en Hiddink maken ruzie: "Triest van Guus"

Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Van Marwijk en Hiddink maken ruzie: "Triest van Guus"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Guus Hiddink zei zondag nog dat hij niet enthousiast is over het Nederlands elftal, ondanks de WK-finale. Twee dagen later verloor hij met Turkije bij het nietige Azerbaidzjan terwijl Nederland met 4-1 won van Zweden.

"Ik heb eigenlijk geen zin meer om mij tegen dit soort onzin te verdedigen", zei Van Marwijk als reactie op de uitspraken van Hiddink. "Ik las vandaag in een krant dat een journalist blij was met het feit dat Zweden voetbalde tegen Nederland. De meeste teams trekken een muur op en dat is ook zo. Dat is gewoon veel moeilijker voetballen."

"Dat zouden dat soort coaches zoals Guus zelf ook moeten weten. Het is triest dat Guus dat soort uitspraken drie maanden na het WK doet, ons voetbal saai noemen of zeggen dat hij geen band meer heeft met Oranje."

"Hij doet die uitspraak vlak voor de wedstrijd tegen Azerbaidzjan, die dan niet gunstig verloopt voor hem. Ja goed, ik wens Guus veel succes en ik hoop dat hij zich nu een keer kwalificeert voor een groot toernooi", eindigde Van Marwijk cynisch.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties