Traoré: "Zulte Waregem voetbalt te weinig"

Nico Wieme
| 0 reacties
Traoré: "Zulte Waregem voetbalt te weinig"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vlak na de openingstreffer van Club Brugge lukte Moussa Traoré de gelijkmaker voor Zulte Waregem. De spits geloofde even dat de drie punten er inzaten tegen blauw-zwart, maar moest nadien toegeven dat de bezoekers verdiend gewonnen hebben.

Moussa Traoré (op de foto nog in Standardoutfit) trapte het leer beheerst naast Geert De Vlieger en bracht zijn team op die manier terug in de match. "Na die gelijkmaker geloofden we volop in een zege. Club stond verdedigend op wankele benen en we kregen enkele kansjes. Na die 1-2 ging het licht uit bij ons. Ik ben dan ook enorm ontgoocheld. We moeten onszelf dringend in vraag stellen."

De Standardhuurling wees met een beschuldigdende vinger naar zijn ploegmakkers. "We spelen veel te veel met lange ballen, waardoor we er voetballend niet kunnen uitkomen. We zouden het onszelf veel makkelijker kunnen maken als we eens op voorsprong zouden komen, zelfs thuis tegen een topploeg moet dat lukken. Dan kunnen we ons toeleggen op het verdedigen van die voorsprong. Nu hollen we iedere keer achter de feiten aan en vinden we geen voetballende oplossingen om het tij te keren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties