Bayern sluipt stilaan dichterbij dankzij Gomez

Bayern München heeft ondanks een overvolle ziekenboeg zijn thuiswedstrijd tegen Hannover 96 gewonnen. Daarmee is de inhaalrace op de top ingezet. Bayern heeft nog tien punten achterstand van tien punten op de twee leiders.

Bayern haalde het van Hannover 96 dankzij drie doelpunten van Mario Gomez. In de eerste helft kopte hij raak. Bayern kreeg nog een hele resem kansen, maar het was wachten tot een perfecte counter bij Gomez terechtkwam en die rondde mooi af. In de slotfase pikte hij ook nog een derde doelpunt mee.

Schalke 04 - VfB Stuttgart 2-2
Na vijftien minuten klom Stuttgart op voorsprong via Gebhart. Schalke kwam een kwartier later op gelijke hoogte via Edu, die een corner met een volley in doel werkte. Schalke werd niet beloond voor zijn sterke start in de tweede helft. Het was Stuttgart dat weer op voorsprong klom via Harnik, die vrij gelukkig de bal in doel liep. Even later stond het weer gelijk toen Schalke een strafschop kreeg voor een overtreding op Baumjohann. Huntelaar zette de elfmeter om.

Werder Bremen - SC Freiburg 2-1
Werder kwam snel op voorsprong, maar na een uur kon Schuster de gelijkmaker scoren. Twintig minuten voor tijd haalde Bremen de volle buit binnen toen Pizarro goed voorzette en Almeida de 2-1 binnenkopte.

St.Pauli - 1. FC Nürnberg 3-2