Cartier: "Vruchten geplukt na zwaar werk"

Ruben Philippe
| 2 reacties
Cartier: "Vruchten geplukt na zwaar werk"
Foto: © SC

Albert Cartier kon gisteren voor het eerst winnen met staartploeg Eupen. De promovendus luidde het nieuwe stadion in met een 6-0-overwinning tegen het geplaagde Sint-Truiden.

De eerste match in het nieuwe stadion van Eupen werd meteen een groot feest voor de thuisaanhang. "We hebben er alles aan gedaan zodat deze match het beste zou verlopen voor de supporters", aldus Cartier na de wedstrijd. "Het loonde uiteindelijk ook."

En of het loonde, Eupen vestigde het (voorlopig) grootste winstrecord van de Belgische competitie. "De terugkeer van Lepiller en Milicevic deed ons opnieuw hoop geven. Dit succes is de vrucht van al het zware werk dat we verricht hebben. Mijn spelers zijn gegroeid in strengheid en discipline", zei een gelukkige coach achteraf.

Ondanks de klinkende overwinning blijft Cartier realistisch. "Natuurlijk mogen we nu even genieten, maar nadien moeten we dit vergeten en opnieuw nederig worden. Mits dezelfde mentaliteit, discipline en drang naar voren kunnen we nog heel wat mooie resultaten boeken. We zijn er ons van bewust dat we moeten blijven knokken tot het einde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties