Iachtchouk: "Weer mijn doelpunt niet gevierd"

Iachtchouk: "Weer mijn doelpunt niet gevierd"
Foto: © SC

Oleg Iachtchouk was de held van de avond. Met een gelukje duwde hij zijn ex-ploeg nog een beetje meer de dieperik in en bezorgde hij Cercle een plaats in de topzes.

Iachtchouk kon via het lichaam van Silvio Proto de bal in doel deponeren. Een beetje geluk mee gemoeid dus, maar dat maakte de pret er niet minder op. Alhoewel! "Ik heb het doelpunt expres niet gevierd, want het is toch tegen Anderlecht dat ik scoor en dat blijft een speciale club voor mij", lachte de Oekraïner. "Of ik er een traditie van maak om tegen Anderlecht te scoren? Hopelijk, zeker als het de drie punten oplevert."

Dat Cercle nu in de topzes staat, doet Iachtchouk niet zoveel. "Het is nog lang en de moeilijkste periode moet nog komen. Je kan vlug stijgen, maar even vlug terug zakken. Kijk maar naar Anderlecht. Mijn doelpunt is niet de reden dat ze in crisis zitten. De resultaten vallen al een tijd tegen, maar ze komen wel terug. Dat is de kwaliteit van Anderlecht."

Iachtchouk nam afscheid door zijn knie te tonen en die stond bijzonder opgezwollen. Nog altijd niet helemaal genezen dus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties