Sevilla gaat kopje onder bij Sporting Gijnon

Bram Coenen
| 1 reacties

Sevilla is vanavond met 2-0 gaan verliezen bij Sporting Gijon. Door deze nederlaag haakt het stilaan af bij de topploegen in de Primera Division.

Sevilla begon bijzonder slecht aan de wedstrijd op bezoek bij Sporting Gijon. Al na vijf minuten moest het achtervolgen na een vroege goal van Gaston Sangoy. Eénzelfde scenario na de rust, want opnieuw na vijf minuten spelen verdubbelde de thuisploeg de score wanneer Diego Castro van dichtbij goalie Andrés Palop kansloos liet.

De bezoekers probeerden nog wel te reageren, maar slaagden er niet meer in de score nog te milderen. Door deze nederlaag zakt Sevilla naar de zevende plaats en ziet het topploegen als Real Madrid en Barcelona steeds verder weglopen. Sporting Gijon klimt op naar de elfde plaats.