Vercauteren: "Uitslag had anders kunnen zijn"

Jarryd Naegels
| 15 reacties
Vercauteren: "Uitslag had anders kunnen zijn"
Foto: © SC

Genk-trainer Frank Vercauteren was opgetogen met de zege in de clash, maar bleef niet blind voor de tekortkomingen van zijn team. "De wedstrijd had gemakkelijk anders kunnen aflopen."

“Ik heb vandaag een goed Standard gezien”, opende Vercauteren. “We hebben het nodige geluk gehad tijdens deze match. De uitslag had anders kunnen zijn.”

“Dat betekent niet dat ik geen positieve dingen heb gezien vandaag. Het rendement in de eerste helft was goed. Ook de manier waarop stemt me tevreden.”

De tweede helft was heel wat minder van de Limburgers. “We hebben de lijn niet doorgetrokken na de pauze. Er waren verschillende minpunten.”

“Onze counters kwamen er niet uit en niet iedereen oogde fris. Soms was er ook paniek in onze rangen. Dat was niet nodig. De grootste reden is misschien wel de tegenstrever vandaag. Standard speelde echt goed.”

“We moeten nu genieten van de positieve spiraal waarin we zitten. En niet vergeten om realistisch te blijven. Boodschap is om het match per match te bezien. We zitten nu in een moeilijke maand. We hebben die alvast goed geopend met een 4 op 6 tegen KV Mechelen en Standard. Laat Kortrijk en Anderlecht maar komen. Dat worden leuke duels.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties