Jacobs: "Chapeau voor spelers van Centre"

Jacobs: "Chapeau voor spelers van Centre"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De wedstrijd van Anderlecht tegen derdeklasser URS Centre was er geen om vrolijker van te worden. Trainer Ariël Jacobs keek dan ook nogal stuurs uit de ogen na de match die verlengingen en penalties met zich meebracht.

"Chapeau voor de jongens van Centre", zei Jacobs die onmiddellijk daarna de kleedkamer van Centre binnenging om de spelers te feliciteren met hun wedstrijd. "Wat er misliep? Niks, dit is de Beker. Zoiets kan je verwachten, maar ik had de spelers er nochtans voor gewaarschuwd. Als je individueel en collectief niet het technisch niveau kan brengen dat je verwacht van een eersteklasser kom je in de problemen."

"Centre toonde enthousiasme, mentaliteit en kwaliteit en dat is enkel hun verdienste", aldus Jacobs. "Ik had de voorbeelden van Charleroi en Kortrijk van gisteren aangehaald om aan te tonen dat het niet makkelijk zou zijn. We hadden ze nooit in de match mogen laten komen, maar zij namen meer initiatief. Nu ja, we zijn geplaatst en dat is het enige positieve. Ik maak me meer zorgen over de match van zondag, want Polak is er al zeker niet bij. En Boussoufa en Biglia, waar ik nog niets over kan zeggen, zijn twijfelachtig", besloot Jacobs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties