Mannaert: "Zitten in de hoek waar de klappen vallen"

Fabian Morren
| 1 reacties
Mannaert: "Zitten in de hoek waar de klappen vallen"
Foto: © SC

Het gaat nog steeds niet goed met Zulte Waregem. De West-Vlaamse fusieclub ligt al meteen uit de beker na een nederlaag bij derdeklasser White Star Woluwe. "Er is een absoluut gebrek aan vertrouwen", zegt manager Vincent Mannaert.

"We hebben dit twee seizoenen geleden al eens meegemaakt. Toen gingen we eruit op het terrein van Racing Mechelen", aldus Mannaert tegenover VRT-radio. "Dat zijn altijd pijnlijke nederlagen."

"We zitten in een hoek waar de klappen vallen en in een duidelijk mindere periode. In tegenstelling tot de voorbije weken was er nu wel een bepaalde spirit en mentaliteit, maar een absoluut gebrek aan vertrouwen. We misten een aantal spelers. Dat is echter geen excuus om een nederlaag tegen een derdeklasser goed te praten", beseft de manager van SVZW.

"Het is duidelijk dat er veel werk op de plank ligt. We zitten met een elftal dat in een vertrouwenscrisis zit en we zullen met z'n allen heel hard moeten werken om daaruit te geraken. Hugo Broos begint er morgen aan en we hebben er alle vertrouwen in dat hij in staat is om de groep terug op de rails te krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties