Mikulic: "Misschien ben ik weg in januari"

Steurbaut Kersten
| 35 reacties
Mikulic: "Misschien ben ik weg in januari"
Foto: © SC

Tomislaw Mikulic mocht na een kwartier invallen voor Victor Wanyama, die met een rode kaart flirtte. Ondanks zijn invalbeurt en de kwalificatie was de Serviër duidelijk niet gelukkig.

De laatste match van Mikulic dateerde immers van de openingswedstrijd op Racing Genk. “Meer dan twee maanden heb ik op dit moment gewacht”, aldus de verdediger. “Nog nooit heb ik zolang niet gespeeld.”

“Het was een hele moeilijke periode. Ik was verdrietig. Een paar matchen niet spelen, ja, dat was al wel eens gebeurd. Maar tien, elf matchen in de tribune of op de bank. Dat had ik nog nooit meegemaakt. Je traint elke week om te spelen, maar wordt dan niet beloond. Dat is heel ontgoochelend. De trainer heeft ook niet veel tegen mij gezegd in die periode.”

Ondanks de blessures van Philippe Clement en Gary Kagelmacher moest Mikulic ook tegen Eendracht Aalst op de bank beginnen. “”Mja, dat is voetbal. Sommige spelers zouden reageren, maar ik ben niet de persoon om rond me heen te beginnen slaan.”

“Hopelijk is dit het begin van een nieuwe start, maar misschien ben ik in januari ook weg. Je weet nooit wat er morgen in het voetbal gebeurt. We zien wel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties