Wat kan tweedeklasser Waasland-Beveren bij Cercle?

Bram Coenen
| 0 reacties
Wat kan tweedeklasser Waasland-Beveren bij Cercle?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tweedeklasser Waasland-Beveren gaat vanavond in de Beker van België op bezoek bij Cercle Brugge. De tweedeklasser ging in de vorige ronde nog winnen bij Charleroi, kan het vanavond opnieuw voor een stunt zorgen?

Waasland-Beveren doet het in zijn eerste jaar na de fusie meteen heel goed in tweede klasse. De selectie van coach Dirk Geeraerd wist zopas de eerste periodetitel binnen te halen en staat na dertien speeldagen nog steeds op een gedeelde derde plaats, op twee punten van leider Oostende.

Met onder meer Kristof Snelders, Jean-Paul Kielo Lezi en Kristof Lardenoit heeft het bovendien ook behoorlijk wat eersteklasse-ervaring in de rangen lopen. In de zestiende finales gingen de Waaslanders nog met 1-2 winnen bij Charleroi, kan het vanavond opnieuw stunten bij een eersteklasser?

Cercle Brugge van zijn kant doet het prima in zijn eerste seizoen onder leiding van coach Bob Peeters. De laatste twee wedstrijden gingen dan wel verloren, toch presteert Cercle uitstekend met een voorlopige achtste plaats op amper één punt van nummer zes Kortrijk.

De vereniging bereikte vorig seizoen nog de finale in de Beker van België. Die ging dan wel verloren tegen AA Gent, toch mochten de Bruggelingen als beloning Europa in. Dat smaakte alvast naar meer, zodat Cercle ook dit seizoen zijn zinnen weer gezet heeft op de Beker.

Wat denkt BWIN over de match?

Cercle Brugge is  favoriet. Waasland-Beveren  kan  daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Cercle Brugge de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 225 euro bij een gok van 150 euro. Durft u wedden dat Waasland-Beveren wint, dan scoort u 915 euro bij Bwin.

Bovendien maakt u ook kans op gratis tickets voor de competitiewedstrijd van Racing Genk – Cercle Brugge als u zich nu registreert op de website van Bwin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties