Frans: "Dacht dat ref voor fout op Kawashima floot"

Nico Wieme
| 7 reacties
Frans: "Dacht dat ref voor fout op Kawashima floot"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een kwartier voor tijd kreeg Frederic Frans tot zijn eigen verbazing rood onder de neus geduwd. Ref Christoph Virant oordeelde dat de captain van Lierse een trekfout had begaan op Dorege Kouemaha. "De Kameroener maakte zelf een fout", vond Frans.

Toen Eiji Kawashima een poging van Jeroen Simaeys uit zijn doel hield, leek Dorege Kouemaha de 3-0 binnen te trappen. De Kameroener vond echter de Japanse doelman op zijn weg en trapte zelfs nog door toen die het leer al in zijn handen had. Ref Christoph Virant floot, maar stuurde Frederic Frans tot zijn eigen verbazing van het veld.

"Ik moet eerst de beelden zien, maar volgens mij was er niet veel aan de hand. Bijna geen enkele scheidsrechter zal hiervoor strafschop fluiten. Het is normaal dat de spelers in zulke situaties aan elkaars shirt hangen. Ik ging ervan uit dat de ref een fout van Kouemaha had gezien. Ineens kreeg ik rood onder de neus. Ik begreep er niets van", bekende Frans aan onze redactie.

De centrale verdediger van de Pallieters moest wel erkennen dat Club verdiend gewonnen heeft. "Het is niet hier dat we de punten moeten halen. In vergelijking met andere tegenstanders dropt Club enorm veel centers in de box. Ze waren heel gemotiveerd en gretig. Door de nederlagen van STVV en Charleroi blijft onderaan alles gelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties