Stijnen: "Onze fans zijn lang braaf gebleven"

Nico Wieme
| 17 reacties
Stijnen: "Onze fans zijn lang braaf gebleven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na bijna twee maanden afwezigheid nam Stijn Stijnen zijn plaats in het Brugse doel weer in. De Limburger leverde een clean sheet af. "Eindelijk een positief resultaat na een reeks tegenslagen."

Stijn Stijnen kwam nog eens terug op de actie van de supporters vrijdagmiddag. Een 50-tal Clubaanhangers bestormde toen de gesloten training en Stijnen moest de gemoederen kalmeren. "De fans hebben hun mening gegeven en ik heb naar hen geluisterd. Zij hebben de laatste tijd al veel moeten slikken. We mogen zeker niet klagen over hen. Ze hebben zich lang gedeisd gehouden."

De ex-captain van Club was tevreden met de 2-0-zege tegen Lierse. "Na de bekernederlaag en de zwakke Europese resultaten is dit eindelijk een opsteker. Tegen de Pallieters thuis moet je altijd winnen. Ik ben tevreden met mijn rentree."

Vargas

Ook na de 2-0 was Stijnen er nog niet gerust in. "Een match is nooit gespeeld. Je moet 90 minuten geconcentreerd blijven. We hebben de wedstrijd op een volwassen manier uitgespeeld. Alleen heeft Ronald Vargas ons achteraan twee keer in de problemen gebracht. Maar gezien zijn aanvallende acties is hem dat vergeven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties