Dzsudzsak wellicht volgende vertrekker bij PSV

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Dzsudzsak wellicht volgende vertrekker bij PSV
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV Eindhoven dreigt niet alleen Ibrahim Affelay kwijt te spelen in de wintertransferperiode, ook de Hongaar Balazs Dzsudzsak (foto) staat op vertrekken bij de Nederlandse competitieleider. De spits kan rekenen op heel wat internationale interesse.

Balazs Dzsudzsak kan rekenen op de interesse van Arsenal, FC Liverpool en het Italiaanse Juventus Turijn. Vooral de Italianen zijn heel concreet voor de Hongaarse international. Zijn zaakwaarnemer Jozsef Vorosbaranyi liet in de Engelse pers weten dat er heel wat interesse is in zijn speler. "Ik moet toegeven dat er al een paar maanden contact is met Juventus. Het is wel heel belangrijk om te weten dat Balazs nog een lopend contract heeft bij PSV en wij wel moeten wachten om te onderhandelen tot we van hen toestemming krijgen", aldus Vorosbaranyi.

"Ik weet van Balazs dat hij graag naar Spanje zou willen verhuizen, maar een aanbieding van Juventus zal hij toch moeilijk kunnen afslaan. Hij houdt ook van de hoge toeschouwersaantallen in de Bundesliga en tegen een goede club in de Premier League zou hij ook geen 'nee' zeggen", besluit de zaakwaarnemer op Sky Sports.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties