Paulo Henrique: "Familie volgde match via internet"

Steurbaut Kersten
| 16 reacties
Paulo Henrique: "Familie volgde match via internet"
Foto: © SC

Paulo Henrique was in het Ottenstadion de matchwinnaar voor Westerlo. De Braziliaan had met twee doelpunten en een assist een belangrijk aandeel in het gelijkspel.

“De eerste helft was een catastrofe voor Westerlo”, beseft Paulo Henrique. “Ook ik speelde niet goed en verloor een paar keer de bal. Het eerste doelpunt gaf me terug vertrouwen en na de schitterende 3-2 geloofde iedereen er  terug in.”

De titel van ‘man van de match’ deed de Braziliaan niet zo veel. “Dat speelt geen rol. Ik ben wel heel blij voor Daniel Chavez. Hij is een heel goede jongen en het is belangrijk voor hem dat hij dit doelpunt kan maken.”

Jan Ceulemans had Henrique bijna naar de kant gehaald. “Ik had wat last van de lies en heb gisteren zelfs niet getraind. Maar ik heb de trainer gevraagd om vandaag te mogen spelen. Nu moeten ik het terug wat rustiger aan doen om volgende week terug fit te zijn.”

De familie van Henrique was al op de hoogte van zijn uitstekende prestatie. “Mijn mama, papa, grootouders, …. Ze hebben de wedstrijd in Brazilië via internet gevolgd en mij na de wedstrijd meteen gefeliciteerd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties