Jimmy Jump wil toeslaan in Clasico

Jarryd Naegels
| 11 reacties
Jimmy Jump wil toeslaan in Clasico
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jimmy Jump, de wereldbefaamde verstoorder van sportevenementen die in het dagelijkse leven Jaume Marquet heet, heeft weer van zich laten horen. Hij heeft laten weten dat het zeer interessant zou zijn om tijdens de komende Clasico toe te slaan.

El Clasico staat komende maandag op het menu. De topper tussen Real Madrid en FC Barcelona is ook voor Jimmy Jump een speciale wedstrijd. Hij is immers al sinds kinds af aan een supporter van de Catalaanse topploeg.

Dus kijkt hij uit naar het duel. Zijn doel is om José Mourinho een barretine, een typisch Catalaans hoedje, op te zetten. En als het even zou gaan, wil hij die graag zelf op zijn hoofd gaan zetten. “Mijn volgende doel is Mourinho”, bekent Jimmy Jump.

En hij wil graag nog wat verder gaan, zo zegt hij. “Bij een volgende gelegenheid moet ook Cristiano Ronaldo er aan geloven. Ik ga van deze wedstrijd profiteren”, zegt hij. “Want het zal één van de laatste clasico’s zijn die we makkelijk gaan winnen.” In 2005 verstoorde hij al eens een Clasico.

Jimmy Jump heeft ondertussen in zowat elk Europees stadion een verbod. Toch slaagt hij er nog in om binnen te raken. Zo probeerde hij op het afgelopen WK nog de Wereldbeker van een rode muts te voorzien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties