Stem op ons en val in de prijzen

Stem op ons en val in de prijzen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voetbalkrant.com en Belgiumsoccer.be zijn ook dit jaar weer genomineerd voor de verkiezing van 'Site van het Jaar'. Daarom hebben we uw steun nodig om ons een duw in de goede richting te geven. En u wint misschien een weekendje aan zee.

Voetbalkrant.com en Belgiumsoccer.be zijn al jaren een gevestigde waarde in de sportjournalistiek op het web, maar in de verkiezing voor de Site van het Jaar moeten we het iedere keer opnemen tegen kleppers zoals Sporza en Sportwereld. Als klein team van enthousiaste voetballiefhebbers geen makkelijke opdracht.

Daarom hebben we  jullie hulp nodig om zo hoog mogelijk te geraken. Wilt u ons een duwtje in de rug geven, breng dan je stem uit op: www.sitevanhetjaar.be

Stem daar op de 2 sites : Voetbalkrant.com en Belgiumsoccer.be bij de categorie Sportnieuws.

Als u uw stem uitbrengt, zijn er talrijke prijzen te winnen: mediaplayers, LED-monitors en andere mooie gadgets.

Voetbalkrant.com voegt daar nog een extra prijs aan toe. In samenwerking met Toerisme Oostende kan u een weekendje aan zee winnen. Dan moet u in de categorie Reizen&Toerisme  wel even op de site visitoostende.be stemmen. Indien deze als, wint u misschien een weekendje Oostende (twee overnachtingen met ontbijt) in Hotel Europe.

Bedankt alvast voor jullie steun. Als u meedoet aan onderstaande wedstrijd, kan u bovendien nog tickets winnen voor wedstijden uit de Belgische eerste klasse
http://www.facebook.com/event.php?eid=166976606676678

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties