Van Meir: "Te weinig intelligentie en coaching"

Van Meir: "Te weinig intelligentie en coaching"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse heeft na de nederlaag tegen STVV een nieuwe opdoffer gekregen. In Luik kreeg geel-zwart maar liefst zeven doelpunten om de oren. Eric Van Meir reageerde deze keer heel sereen.

Vorige week wierp Van Meir nog de handdoek, om een dag later zijn taak als T1 terug op te nemen. “Ik heb lessen getrokken uit vorige week”, reageert Van Meir. “Je moet realist zijn en beseffen dat je hier vandaag dezelfde drie punten als in Brugge verliest. Maar het blijft zwaar om te verteren.”

Na een goede start gaf Lierse te makkelijk doelpunten weg. “De hoeken waren vrij, het centrum lag open. Zelgs met drie centrale verdedigers slagen we er niet in om de bal weg te krijgen. Dat stemt tot nadenken.”

“In balbezit leveren we een positieve prestatie, maar bij balverlies geven we teveel ruimte weg. Er is te weinig samenhang, we vallen veel te snel uit elkaar. Er zit gewoon heel weinig coaching en intelligentie in deze ploeg.”

Volgende week volgt een wedstrijd tegen KV Mechelen. “Ik wil dan ook de steun op het veld zien. Dat was vandaag niet zo. Hopelijk lag het vooral aan de sterkte van Standard en niet aan de zwakte van Lierse.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties