Groep D: Wat kan Club bij PAOK?

Jarryd Naegels
| 15 reacties
Groep D: Wat kan Club bij PAOK?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Groep D moet Villarreal vol aan de bak. De Spaanse topploeg staat verrassend derde in de groep. Club Brugge gaat in Saloniki op zoek naar een eerste zege.

PAOK en Dinamo Zagreb staan samen aan de leiding met zeven punten. Villarreal heeft er nog maar zes verzameld terwijl Club er slechts twee wist te bemachtigen tot nu toe.

Villarreal kan dus straks thuis maar beter van Dinamo. Bij een verlies lijkt de verrassende uitschakeling wel heel dichtbij. PAOK gaat dan tegen een veredeld B-team van Brugge op zoek naar de volgende ronde.

Toch zal dat niet zomaar gaan, want blauw-zwart is van plan om zijn vel duur te verkopen. “We willen winnen”, verzekert Koster. “We gaan op zoek naar de zege die ons kan lanceren.”

Wat denkt Bwin van deze matchen

Villarreal  en PAOK zijn duidelijk favoriet. Dinamo en Club Brugge kunnen  daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Villarreal de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 189 euro bij een gok van 150 euro. Durft u wedden dat PAOK wint, dan scoort u 240 euro bij Bwin.

Als u wedt op Dinamo, dan ontvang je 1500 euro. Een zege van Club Brugge kan je portefeuille dan weer spekken met 862,5 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties