Groep F: Lausanne (1 punt) kan nog steeds doorstoten

Groep F: Lausanne (1 punt) kan nog steeds doorstoten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In groep F is de spankracht al lang verdwenen. Lausanne en Palermo lijken op de laatste speeldag te moeten gaan uitmaken wie de Europa League nog in mag.

CSKA Moskou is al lang geplaatst. Met 12 punten hebben de Russen het maximum. Vanavond ontvangt het Lausanne dat slechts één punt kon veroveren. De Zwitsers hebben raar genoeg nog steeds een kans om door te stoten naar de volgende ronde in de Europa League.

Want Palermo heeft ook nog maar drie punten. De Italianen ontvangen vanavond Sparta Praag, dat nog één punt moet pakken tegen Palermo om mathetmatisch zeker te zijn van de volgende ronde.

Wat denkt Bwin van deze matchen

Moskou en Praag zijn duidelijk favoriet. Lausanne en Palermo kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Moskou de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 171 euro bij een gok van 150 euro. Durft u wedden dat Praag wint, dan scoort u 243 euro bij Bwin.

Als u wedt op Lausanne, dan ontvang je 2325 euro. Een zege van Palermo kan je portefeuille dan weer spekken met 780 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties