Groep K: Verzekert Liverpool zich van groepswinst?

Onbekend Onbekend
| 6 reacties
Groep K: Verzekert Liverpool zich van groepswinst?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Groep K speelt FC Utrecht in eigen huis tegen het Italiaanse Napoli. In de andere wedstrijd moet Liverpool het opnemen tegen het Roemeense Steaua Boekarest. Liverpool is met 8 punten de leider in deze groep.

Liverpool won in de heenwedstrijd vlot met 4-1 van het Roemeense Steaua Boekarest. Vanavond belooft alvast een zwaardere avond te worden voor The Reds. De Roemenen strijden immers nog mee voor de eerste plaats in de groep. Steaua telt momenteel vijf punten, dat zijn drie punten minder dan de Engelse club.

In de andere wedstrijd nemen FC Utrecht en Napoli het tegen elkaar op. Beide clubs tellen beide drie punten. De heenwedstrijd eindigde alvast op een scoreloos gelijkspel. Een wedstrijd dus met als inzet de derde plaats in de groep.

Wat denkt BWIN over de matchen?

Napoli en Liverpool zijn duidelijk favoriet. Steaua Boekarest en FC Utrecht kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Liverpool de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 330 euro bij een gok van 150 euro. Durft u wedden dat Steaua Boekarest wint, dan scoort u 480 euro bij Bwin.

Als u wedt op Napoli, dan ontvang je 330 euro. Een zege van FC Utrecht kan je portefeuille dan weer spekken met 457.5 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties