Van den Buijs: "Spelers zijn er kapot van"

Steurbaut Kersten
| 35 reacties
Van den Buijs: "Spelers zijn er kapot van"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jacky Mathijssen liet de voorbereiding op de wedstrijd tegen Racing Genk over aan Stan Van den Buijs. De tussenpaus op het Kiel stond na het laatste fluitsignaal dan ook de pers te woord. “Het is bitter om opnieuw met 0-1 te verliezen.”

Van den Buijs was tevreden over de prestatie van zijn spelers. “De eerste helft hebben we goed georganiseerd gespeeld. We hebben weinig of niets weggegeven”, aldus Stakke. “Alleen offensief hebben we niets laten zien.”

“Dat heb ik tijdens de tweede helft geprobeerd te veranderen met MacDonald voor Nyoni. Daardoor kwam er wel meer ruimte en daar heeft Racing Genk een keer van kunnen profiteren. De spelers hebben er toch nog alles aan gedaan. Met veel enthousiasme hebben ze nog geprobeerd om terug te komen.”

In de slotfase had de bal ook nog op de stip gekund na Genks handspel. “Als de scheidsrechter fluit, dan denk ik niet dat er veel mensen daar iets op kunnen zeggen. Maar na Anderlecht en Standard verliezen we nu ook tegen Genk met 0-1. Dat is heel bitter en dat zag je na de wedstrijd ook in de kleedkamer. De spelers zijn er kapot van. Een puntje had goed geweest voor het vertrouwen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties