"Zelfs voor Mourinho wil ik Maes niet ruilen"

Fabian Morren
| 8 reacties
"Zelfs voor Mourinho wil ik Maes niet ruilen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren is al tien wedstrijden ongeslagen en behaalde 26 op 30. Afgelopen vrijdag wonnen de Oost-Vlamingen met 2-1 van Standard. Voorzitter Roger Lambrecht weet nog amper wat hem overkomt.

"Vooral de trainerswissel heeft veel problemen opgelost", weet Lambrecht in HNB. "Peter Maes heeft een speciale aanpak. Hij weet de spelers te motiveren. Aan het voetbal dat hij dicteert, beleef ik veel plezier."

"Er wordt echt goed voetbal gespeeld. Dat bekoort mij op zekere manier nog meer dan de resultaten. Al kan je niet naast een reeks van tien wedstrijden zonder nederlaag kijken. Mocht Real Madrid afkomen met een superbod voor onze trainer, dan weiger ik. Zelfs een ruil Mourinho voor Maes wil ik niet", lacht de preses.

Intussen staat Lokeren mooi in de top zes. "Laat ons met de voeten op de grond blijven. We zouden graag aan Play-off 1 deelnemen, dat wel. Maar als dat niet zo is, is dat geen desillusie", benadrukt Lambrecht. "We bekijken alles van week tot week. Volgende speeldag trekken we naar Anderlecht. Niks moet alles mag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties