Emanuelson: "Ja, Wolfsburg is geïnteresseerd"

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Emanuelson: "Ja, Wolfsburg is geïnteresseerd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Urby Emanuelson (foto), straks einde contract bij Ajax Amsterdam, liet op NUsport weten dat het Duitse VfL Wolfsburg inderdaad hem heel graag zou binnenhalen voor volgend seizoen. "Maar er zijn nog meer clubs met interesse", aldus de polyvalen

"Momenteel ligt mijn focus wel enkel bij Ajax. Ik wil er nog niet te veel over nadenken. Ik sprak ook nog met niemand van Wolfsburg dus voorlopig neem ik geen beslissingen", aldus Urby Emanuelson.

Wolfsburg presteert onder Steve McClaren heel wisselend in de Duitse competitie, maar desondanks worden de groenhemden nog steeds tot de tien beste teams van Duitsland gerekend. "Daarom is die competitie ook zo schitterend. Er spelen veel sterke, aan elkaar gewaagde teams in volle stadions", weet Emanuelson. "Maar dat gaat ook op voor Spanje en Engeland. Ik zal kiezen voor de club waar ik het meeste speelkansen voor me zie weggelegd. Het zal niet de absolute top zijn. Ik wil eerst zien of ik kan slagen bij een team net onder dat niveau", besluit de Ajacied.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties