Maric: "Waarom zou ik geen 33 keer scoren?"

Steurbaut Kersten
| 8 reacties
Maric: "Waarom zou ik geen 33 keer scoren?"
Foto: © SC

Lierse stelde zaterdag voor de wedstrijd tegen Racing Genk zijn nieuwste transfer voor: Milos Maric. “Ik wil er alles aan doen om Lierse in eerste klasse te houden”, zegt de zevenvoudige Servische international.

“Ik ben erg tevreden met deze transfer”, zegt Maric. “Een terugkeer naar de Belgische competitie sprak me aan. Ik kijk al uit naar mijn eerste competitiewedstrijd tegen Cercle Brugge.”

Maricwerd bij de Duitse tweedeklasser Bochum disciplinair geschorst. Zijn laatste wedstrijd dateert al van 15 november. “Maar conditioneel ben ik in orde”, verzekert de middenvelder, die na de wedstrijd tegen Racing Genk terug naar Servië trok. “Op 5 januari kom ik terug naar Lier voor de winterstage in Egypte.”

De 28-jarige Maric koos het nummer 33. “Daar is geen speciale reden voor. Maar waarom zou ik geen 33 doelpunten scoren”, reageert de Serviër met een kwinkslag.

De degradatie van Bochum was een domper voor Maric. Met Lierse kiest hij opnieuw voor een staartploeg. “Ik wil er alles aan doen om Lierse in eerste te houden. Dat is de club aan zijn status verplicht. “

Foto: lierse.com

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties