Hoefkens: "Spelersgroep achter Koster in zaak Vadis"

Nico Wieme
| 127 reacties
Hoefkens: "Spelersgroep achter Koster in zaak Vadis"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de rust tijdens Club-Charleroi verscheen Vadis Odjidja op het veld. De Gentenaar nam de plaats in van Jonathan Blondel. Deze wissel was verrassend na zijn niet-selectie tegen Gent en de uithaal van de Clubmiddenvelder richting coach Adrie Koster.

Het gedrag van Vadis Odjidja was ook na de match tussen Club Brugge en Charleroi een gespreksonderwerp in de mixed zone van het Jan Breydelstadion. Carl Hoefkens had alvast lovende woorden over voor de middenvelder. "Vadis verdient een pluim. Hij is heel gretig ingevallen. Ik hoop dat hij beseft welke fouten hij gemaakt heeft."

De Brugse captain had ook woorden van lof voor de manier waarop Adrie Koster dit probleem heeft aangepakt. "De coach heeft een duidelijke lijn getrokken en de groep weet nu waar die ligt. In de zaak rond Vadis stond de spelersgroep volledig achter de coach. Maar goed, dat hoofdstuk is nu afgesloten."

Sterke kern

Club serveerde bij momenten wervelend voetbal tegen Charleroi, iets wat ook Hoefkens niet ontgaan was. "Ik heb altijd gezegd dat we een van de beste kernen van België hebben. Jammer genoeg is een aantal spelers een tijdje uit vorm geweest en zijn er veel dingen gebeurd waardoor we in deze situatie terechtgekomen zijn. Tegen de Karolo's is gebleken dat het weer klikt tussen iedereen. Kijk maar naar het doelpunt van Nabil Dirar waarbij Ivan Perisic zich niet egoïstisch toonde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties