Ferguson eist huurlingen van Preston terug

Maarten Van Bever
| 16 reacties
Ferguson eist huurlingen van Preston terug
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Darren Ferguson werd woensdag ontslagen als manager van Preston North End. Zijn vader Sir Alex is daar niet zo blij mee en wil drie spelers die bij Preston op uitleenbasis spelen, terughalen naar Manchester United.

Darren, de 38-jarige zoon van de succesvolle Manchester United-manager, werd ontslagen vanwege de slechte prestaties. De nederlaag van dinsdag tegen Middlesbrough (3-1) werd hem fataal. Preston North End staat halverwege het seizoen onderaan in de Championship, de tweede divisie van Engeland.

Ferguson senior is het niet eens met het ontslag en eiste meteen drie huurlingen terug. Ritchie de Laet en Josh King zijn al teruggekeerd naar Old Trafford en Matty James komt daar misschien nog bij. De looncontracten van twee van hen zouden volgende week aflopen, na de wedstrijden van Preston tegen Derby County en Crystal Palace.

David Unsworth, die bij Preston tijdelijk de taken overneemt, moet voor die duels dus ineens twee of drie spelers missen. "Dit is geen lekkere start voor David, als je meteen te horen krijgt dat twee of drie spelers terugmoeten naar United", reageert voorzitter Maurice Lindsay in The Daily Mail.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties