Betrouwbare bron bevestigt bod van City op Lukaku

De Nijs Michael
| 49 reacties
Betrouwbare bron bevestigt bod van City op Lukaku
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht blijft ontkennen dat Romelu Lukaku vertrekt tijdens de winterstop, maar de kans op een transfer lijkt steeds groter te worden. Nadat bekend raakte dat Manchester City interesse heeft, raakte de zaak van de tienerspits in een stroomversnelling.

In de Engelse media dook maandag het bericht op dat Manchester City een bod van liefst negentien miljoen pond (22 miljoen euro) heeft uitgebracht bij Anderlecht. Dat bericht wordt deze morgen in HNB bevestigd door een anonieme, maar betrouwbare bron binnen de Engelse club: "City heeft contact gehad met manager Van Holsbeeck en biedt wat Anderlecht vraagt."

Toch blijft paars-wit er bij dat de aanvaller niet mag vertrekken tijdens de winterstop. De kans wordt wel steeds groter dat de landskampioen nu al instemt met een transfer tijdens de zomer. Manchester City moet echter niet te vroeg juichen, want Chelsea zou naar verluidt nog een extra inspanning willen doen om de Rode Duivel alsnog naar Londen te halen. Ook Arsenal en Real Madrid blijven geïnteresseerd in de zeventienjarige Belg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties