Kaká: "Heb getwijfeld aan terugkeer"

Maarten Van Bever
| 0 reacties
Kaká: "Heb getwijfeld aan terugkeer"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kaká vierde maandag tegen Getafe zijn rentree in het shirt van Real Madrid. De middenvelder stond een halfjaar langs de kant met blessures maar is weer fit. De Braziliaan maakte moeilijke momenten door.

Real boekte maandag een 2-3 overwinning op het veld van Getafe. De grootste zege van de avond was echter de terugkeer van Kaká die ruim een kwartier voor tijd in de ploeg kwam. "Ik ben dolblij dat ik weer terug ben. Ook al waren het maar een kleine twintig minuten, het voelde fantastisch", aldus Kaká.

"Ik heb het plezier gemist dat je alleen van spelen kunt krijgen. Ik ben blij dat ik nu weer fit ben. Ik wist niet wanneer ik zou terugkeren. Om eerlijk te zijn, er zijn zelfs momenten geweest dat ik dacht dat ik nooit meer terug zou keren. Iedereen weet hoe zwaar het is geweest voor me."

Ook José Mourinho was in de wolken over de terugkeer van Kaka. "Het is geweldig dat we terug over Kaka kunnen beschikken. Zijn terugkeer is goed nieuws voor Real Madrid, de Primera División en alle voetballiefhebbers. Hij is nog niet topfit, maar dat zal wel komen.", zei Real-coach na afloop van het duel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties