Van Damme: "Ik ga niet meer naar het buitenland"

Steurbaut Kersten
| 30 reacties
Van Damme: "Ik ga niet meer naar het buitenland"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een half jaartje na zijn vlucht naar Engeland loopt Jelle Van Damme weer rond op de Belgische oefenvelden. “Ik had het anders moeten aanpakken”, blikt de linkspoot terug.

“Ik tekende een contract zonder de stad en de omgeving te verkennen”, zegt Van Damme in HNB. “Ik had dat inderdaad anders moeten aanpakken. Maar het spijt me niet dat ik bij de Wolves tekende. Mijn carrière zou er helemaal hetzelfde uitzien indien ik mocht herbeginnen.”

Een nieuw buitenlands avontuur is niet meer aan Van Damme besteed. “Ik heb lang nagedacht en ik besef dat ik het goed heb in België. Ik zal tevreden zijn als ik tot mijn 34ste bij Standard kan spelen, we elk jaar voor de titel meedoen en presteren in de Europa of zelfs de Champions League.”

Van Damme verdedigt zijn transfer naar Luik. “Toen ik zei dat Anderlecht de club van mijn hart was, was dat toen correct. Maar voor een speler is voetbal zijn werk. Als ik me niet goed voel op mijn werk, zeg ik dat. Als voetballer spelen er nu eenmaal andere dingen mee dan als supporter.”

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties