"Nog één keer kampioen worden met Anderlecht"

Fabian Morren
| 12 reacties
"Nog één keer kampioen worden met Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Galatasaray had Lucas Biglia bijna beet, maar uiteindelijk vonden beide clubs geen akkoord. Ook de Argentijnse middenvelder zelf had geen zin in een tussentijds vertrek bij Anderlecht.

"Pas toen we hier vorige week zaterdag aan onze stage begonnen, kreeg ik te horen wat er aan de hand was", zegt Biglia in HLN. "Mijn gedacht daarover is heel duidelijk. Dat heb ik ook gezegd aan mijn manager, de trainer en meneer Van Holsbeeck."

Concreet wil Biglia nog niet weg bij Anderlecht. "Ik wil nog één keer kampioen worden met Anderlecht. In juni wil ik graag weg, daar hoef ik geen geheim van te maken. Dan is het tijd voor een ander kampioenschap. Maar ik heb eerder ook al gezegd dat ik wil dat de drie partijen wel varen bij een transfer. Daar blijf ik bij."

"Ik ben heel dankbaar voor alles wat Anderlecht voor mij gedaan heeft, maar ik heb sportieve doelstellingen. Ik heb de wereldbeker in Zuid-Afrika gemist, volgende zomer wil erbij zijn op de Copa America. En als de interlands tegen Portugal en de VS de volgende maanden doorgaan, wil ik daar ook graag bij zijn", aldus de middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties