Brepoels: "Ik vraag mij af of wij gewapend zijn"

Fabian Morren
| 10 reacties
Brepoels: "Ik vraag mij af of wij gewapend zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sint-Truiden speelt vanavond de Limburgse derby bij Racing Genk. Coach Guido Brepoels waarschuwt voor het dreigende degradatiegevaar.

STVV trok enkele nieuwe spelers aan, maar door de vele geblesseerden zit Brepoels nog steeds met de handen in het haar. "De nieuwkomers spelen niet en Kotysch is geschorst. Straks staat mijn hele kern op het veld. Het is heel delicaat allemaal", vertelt de Limburger in Het Nieuwsblad.

"Een jaar als dit kunnen we ons maar één keer permitteren. Want je mag je niet blindstaren op het klassement. Eupen is niet meer het zwakke broertje. Lierse ook niet. Charleroi heeft maandag nog twee spelers aangetrokken. Die ploegen wapenen zich voor de eindronde. Ik vraag mij af of wij gewapend zijn."

Brepoels blijft het transferbeleid van zijn club onder vuur nemen. "Mignolet ging weg, Cantaluppi stopte, Chimedza raakte geblesseerd. Een drama trouwens. Die jongen is 26 jaar en zal nooit meer kunnen voetballen. Als ik nu zie hoe Wilmet (van STVV naar KV Mechelen, red.) speelt, doet mij dat pijn. Hij is niet de speler die ik kende. Bij mij bloeide hij helemaal open", aldus Brepoels.

"Het is heel spijtig dat Wilmet hier niet gebleven is. Maar ja, hij kon daar voor drie jaar tekenen en bij ons maar voor één of twee jaar. Ondertussen hebben we nog altijd geen vervanger. Hier moeten we lessen uit trekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties