Davino Verhulst slikt zeven goals

Fabian Morren
| 17 reacties

Davino Verhulst zal zich zondag 6 februari nog wel een tijdje herinneren. De doelman van Willem II kreeg liefst zeven goals om de oren in Groningen.

Willem II, de hekkensluiter in de Eredivisie, werd ingepakt met 7-1. Aan de rust stond het al 3-0 na goals van Granqvist, Stenman en Matavz.

Matavz scoorde na de rust ook nog twee keer. Enevoldsen en Tadic zorgden uiteindelijk voor de 7-1-eindstand. Er vielen ook drie rode kaarten: twee aan de kant van de bezoekers, één voor Groningen. Jonas Ivens stond bij de thuisploeg opnieuw in de basis.

FC Twente kwam bij het Utrecht van Dries Mertens en Jan Wuytens niet verder dan een gelijkspel. Nacer Chadli bezorgde Twente na een achterstand nog een punt. Twente laat zo de kans liggen om alleen aan de leiding te komen, na de misstap van PSV zaterdag.