Biglia: "Hoop op eerste minuten bij Argentinië"

Biglia: "Hoop op eerste minuten bij Argentinië"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht won zaterdagavond van STVV met 2-0. Lucas Biglia speelde een sterke tweede helft waarin hij het spel van de Brusselaars dirigeerde. De Argentijn was vooral blij met het geduld dat zijn ploeg aan de dag legde.

"Het was heel moeilijk om ruimte te vinden vandaag", zei Biglia zaterdag na de wedstrijd. "Onze tegenstanders spelen steeds op dezelfde manier tegen ons momenteel. Ze trekken zich met heel de ploeg terug op hun helft. Die manier van spelen zorgt voor problemen. Vandaag zijn we echter heel kalm gebleven en geduldig gezocht naar de openingen. En dat werd beloond."

"Na de twee punten die we verloren op het veld van KV Mechelen mochten we vandaag zeker geen misstap begaan. We hebben dat doel kunnen bereiken dankzij ons samenspel en geduld. Het was zeker niet zo dat we dachten dat het makkelijk ging worden, maar we hebben gedaan wat we moesten. De samenwerking met Gillet? We kennen elkaar al vier jaar, natuurlijk geeft dat geen problemen."

Deze week speelt Biglia met de Argentijnse nationale ploeg een oefeninterland. Hij hoopt aan de bak te kunnen komen. "Ik hoop inderdaad op mijn eerste minuten. Samenspelen met al die vedetten. We kennen elkaar wel. Met velen heb ik nog samengespeeld. Op training leer ik echter wel veel door met die mannen samen te spelen", besloot Biglia.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties