Hoefkens: "Ben in de fout gegaan"

Steurbaut Kersten
| 46 reacties
Hoefkens: "Ben in de fout gegaan"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Carl Hoefkens liep zondagavond een beetje geïrriteerd rond in de Cristal Arena. De kapitein van Club Brugge liet uitschijnen dat er voor hem geen contractverlenging meer inzat. “De kwam opborrelen door de frustraties en de ontgoocheling.”

“Geruchten stemmen me tot nadenken”, fluisterde Hoefkens na de nederlaag tegen Racing Genk. “Het was fout om me daardoor gek te laten maken”, reageert de verdediger een dag later. “Eerst verliezen we Ronald, dan die rode kaarten, mijn eigen blessure en uiteindelijk de nederlaag. Het was even teveel.”

Hoefkens excuseert zich bij zijn werkgever. “Ik had die dingen niet moeten ventileren in de media. Vandaag zat ik samen met Henk Mariman en Sven Vermant. Ik heb duidelijk gemaakt dat ik spijt heb van die uitspraken en dat ik inzie dat die onterecht waren. De sportief manager heeft me ook verzekerd dat die geruchten helemaal uit de lucht gegrepen zijn.”

Een nieuw contract ligt er nog wel niet klaar. “Belangrijk is dat ik weet dat de zaken die worden rondgestrooid niet kloppen. Nu moeten we ons eerst maar eens bewijzen en tonen dat de doelstellingen die werden vooropgesteld, kunnen behaald worden. Daarna zien we wel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties