Van Acker: "Doorbraak forceren of uitgeleend worden"

Van Acker: "Doorbraak forceren of uitgeleend worden"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Thibaut Van Acker speelt vandaag met de nationale -20 tegen Engeland in de halve finale van de International Challenge Trophee. De jonge middenvelder van Club Brugge komt even terug op zijn stormachtige ontwikkeling.

Zo maakte Van Acker zijn debuut in de alles-of-niets-wedstrijd tegen AA Gent. Koster, wiens baan op het spel stond, dropte die dag zowel Coosemans als Van Acker in de basis. "Een dag om in te kaderen en vooral te koesteren", zegt de middenvelder in HLN. "In die wedstrijd stelde ik vast dit niveau aan te kunnen. Het is een houvast dat me sterkt."

"Ik wil uit mijn voetballoopbaan het onderste uit de kan proberen te halen, maar ik zal in alle omstandigheden altijd met beide voeten op de grond blijven staan. Samen met mijn ouders ben ik ook geduldig van aard. Toch komt er een dag dat er knopen moeten worden doorgehakt. De doorbraak onmiddellijk forceren zou vanzelfsprekend fantastisch zijn. Als dat niet lukt, steek ik het niet onder stoelen of banken graag uitgeleend te willen worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties